• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Η Lufthansa αυστηροποιεί τους κανόνες για τα powerbanks στις χειραποσκευές

#1
[Image: 1024x576-cmsv2-f18e96c4-489e-5aaa-bad9-4...616487.jpg]

[Image: hlleni10.jpg]

Μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς σε αεροσκάφος της νοτιοκορεατικής Air Busan τον Ιανουάριο του 2025, οι αεροπορικές εταιρείες αναλαμβάνουν δράση.

Τα powerbanks αποτελούν πλέον ταμπού στις χειραποσκευές της Lufthansa. Με άμεση ισχύ, δεν μπορούν πλέον να φορτίζονται κατά τη διάρκεια της πτήσης ή να χρησιμοποιούνται για τη φόρτιση smartphones.

Τα powerbanks μπορούν να εξακολουθούν να μεταφέρονται στις χειραποσκευές, απλώς όχι στις παραδοτέες αποσκευές.

Οι κανόνες

Τα powerbanks πρέπει επίσης να βρίσκονται πάνω στο σώμα του επιβάτη ή να τοποθετούνται στις χειραποσκευές κάτω από το κάθισμα. Η τοποθέτησή τους στο χώρο αποσκευών πάνω από τα καθίσματα πλέον απογορεύεται.

Τα powerbanks μπορούν να έχουν μέγιστη χωρητικότητα 100 watt ώρες. Η αεροπορική εταιρεία πρέπει να ενημερώνεται εκ των προτέρων εάν πρόκειται να μεταφερθούν μεγαλύτερα power banks.

Ο αριθμός των powerbanks περιορίζεται σε δύο ανά άτομο.

Η χρήση των power powerpanks περιορίζεται σε δύο άτομα:

Η εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας επικαλείται ως λόγο τις αναθεωρημένες συστάσεις της αρχής αεροπορικής ασφάλειας EASA. Οι κανόνες ισχύουν για όλες τις αεροπορικές εταιρείες της Lufthansa. These include: Swiss, Eurowings, Austrian Airlines, Discover, Brussels Airlines, Edelweiss και Air Dolomiti.


Πηγή: ΝewSit
[Image: sas110.jpg]
[Image: modera13.gif]
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: