Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

Μαλακτικό μαλλιών με κρόκο αυγού

Recommended Posts

neweg-medium.jpg

aetos10.png

Οι κρόκοι των αυγών μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα πράγματα, από το μαγείρεμα μέχρι και τον καλλωπισμό μας. Εάν αποθηκεύεστε τους κρόκους με τη σωστή διαδικασία, οι κρόκοι μπορούν να παραμείνουν φρέσκοι για μερικές ημέρες.

Συμβουλή για να αποθηκεύσετε τον κρόκο του αυγού: Ανακατέψτε τον κρόκο με λίγο νερό και διατηρήστε τον σε ένα κλειστό τάπερ στο ψυγείο. Θα παραμείνει φρέσκο για 2-3 ημέρες

Μαλακτικό μαλλιών με κρόκο αυγού

Ο κρόκος του αυγού μπορεί να φτιάξει ένα εξαιρετικό μαλακτικό μαλλιών.Τρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά σας, καθιστώντας το μεταξένια, λεία και λιγότερο επιρρεπή σε θραύση. Πρόκειται για ένα συστατικό που είναι πλούσιο σε λίπη και πρωτεΐνες!

Παρασκευή:
Χτυπάμε 1 κρόκο σε ένα μπολ, ανακατεύουμε με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και 1 φλιτζάνι νερό. Απλώστε το στα μαλλιά, αφήστε το για 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε. Τίποτα δεν μπορεί να νικήσει αυτό το φυσικό μαλακτικό μαλλιών.


Πηγή:  NeaDiatrofis

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...