Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

Πυροσβεστική: 485 κλήσεις λόγω των θυελλωδών ανέμων, των βροχοπτώσεων και καταιγίδων

Recommended Posts

hnsxdfrkjds.jpg

Hellenism.gif
 
Συνολικά 485 κλήσεις έλαβε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος λόγω της εκδήλωσης θυελλωδών ανέμων συνοδεία ισχυρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων σε περιοχές της χώρας από χθες έως στις 18:00 σήμερα. Οι περισσότερες κλήσεις αφορούν κυρίως κοπές δέντρων και παροχές βοήθειας.

Συγκεκριμένα:

• Στην Περιφέρεια Αττικής 196 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 102 κοπές δέντρων και 41 αφαιρέσεις αντικειμένων.

• Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 101 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 56 κοπές δέντρων και 9 αφαιρέσεις αντικειμένων.

• Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας 45 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 37 κοπές δέντρων.

• Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 32 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 22 κοπές δέντρων και 2 αφαιρέσεις αντικειμένων.

• Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 37 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 16 κοπές δέντρων και 2 αφαιρέσεις αντικειμένων.

• Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας 11 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 8 κοπές δέντρων.

• Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας 5 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 4 κοπές δέντρων και 1 αφαίρεση αντικειμένου.

• Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας 15 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 10 κοπές δέντρων

• Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων 15 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 10 κοπές δέντρων και 1 αφαίρεση αντικειμένου.

• Στην Περιφέρεια Ηπείρου 11 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 8 κοπές δέντρων, 2 αντλήσεις υδάτων και 1 αφαίρεση αντικειμένου

• Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου 15 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 10 κοπές δέντρων, 1 αφαίρεση αντικειμένου και 3 αντλήσεις υδάτων

• Στην Περιφέρεια Κρήτης 2 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 1 κοπή δέντρου και 1 άντληση υδάτων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) που εκδόθηκε σήμερα Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2024 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες:

α) θα συνεχιστούν έως αργά το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανόν τη δυτική και τη νότια Πελοπόννησο.

β) κατά περιόδους θα επηρεάσουν τη Θράκη και πιθανώς την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Σταδιακή ύφεση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής και μετά.

Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης καιρικών φαινομένων να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.


Πηγή:  ΑΠΕ - ΜΠΕ

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...