Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

Ομόνοια: 38χρονη συνελήφθη για τέταρτη φορά – Έριχνε σκουπίδια και στάχτες πάνω στο παιδί της

Recommended Posts

sullipsi999.jpg

Hellenism.gif
 
Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο συνελήφθη για τέταρτη φορά μία 38χρονη γυναίκα από το Εκουαδόρ, που περιφέρεται στην περιοχή της Ομόνοιας.

Η τελευταία της σύλληψη για τον λόγο αυτό έγινε χθες τα ξημερώματα, όπου έγινε νέα καταγγελία στην Αστυνομία πως η κατηγορούμενη περιφέρεται στην περιοχή με ένα καρότσι με το μόλις ενός έτους αγοράκι της και τοποθετεί συνεχώς πράγματα ακόμη και τα παπούτσια της και απορρίμματα πάνω στο παιδί, ενώ τινάζει πάνω του ακόμη και τις στάχτες της από το τσιγάρο της.

Η συγκεκριμένη γυναίκα που ενδεχομένως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη ξανά και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.


Πηγή:  ΕΡΤ

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...