Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

ΕΟΦ: Ανακαλείται ακατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής

Recommended Posts

farmaka-paxisarkia-21.jpg

hellen15.gif

Tην ανάκληση του προϊόντος Thermo Drine Pro Dietary Supplement, λόγω παρουσίας των μη εγκεκριμένων νεοφανών τροφίμων (novel food) σαν συστατικά Bauhina Purpurea, Cirsium Oligophyllum, Polygonum Multiflorum, Rauwolfia Canesscens και Viscum Coloratum, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Το προϊόν διακινείται σαν συμπλήρωμα διατροφής, από την εταιρεία JLM Powerline Kft και παράγεται από την εταιρεία BioTech ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον ΕΟΦ, η παρούσα απόφαση αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Οι εταιρείες που είναι υπεύθυνες για τη διακίνηση του προϊόντος στην Ελλάδα οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους πελάτες τους, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά, ενημερώνοντας σχετικά τον ΕΟΦ.


Πηγή:  NeaDiatrofis

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...