Πήγαινε στο περιεχόμενο
AETOS™

Θεσσαλονίκη: Έσπασε ποτήρι στο κεφάλι της νύφης της επειδή… κατσικώθηκε στο σπίτι της

Recommended Posts

dtgnjde.jpg

Hellenism.gif
 
Χρηματική ποινή 60 ημερησίων μονάδων που με τις προσαυξήσεις ανέρχεται στο ποσό των 120 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε μια Αλβανίδα η οποία χτύπησε τη νύφη της γιατί δεν έφευγε από το σπίτι της. Κρίθηκε ένοχη για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη ενώ της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και επιπλέον εκτιμήθηκε ότι ομολόγησε την πράξη της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η κατηγορούμενη χαστούκισε τη γυναίκα του αδελφού της και της έσπασε κι ένα ποτήρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού επειδή παρέμενε στο σπίτι της για μεγάλο χρονικό διάστημα παρά τη θέληση της. Η παθούσα διακομίστηκε, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο όπου οι γιατροί τοποθέτησαν ράμματα στο τραύμα της για να σταματήσει η αιμορραγία. Τελικά, επέστρεψε στην Αλβανία, μαζί με τον άνδρα της και δεν προσήλθε στο δικαστήριο για να καταθέσει.

«Ήρθαν για μια εβδομάδα για να μαζέψουν ελιές στη Χαλκιδική αλλά μετά δεν έφευγαν. Δεν είχε ελιές και έκατσαν 1,5 μήνα. Τους βρήκα σπίτι για να μείνουν και δεν πήγαιναν. Μου μιλούσε άσχημα. Άνοιξε πόρτα και φώναζε, μας άκουσαν όλοι. Ήταν πάνω στα νεύρα μου. Δεν το πήρα επίτηδες το ποτήρι, έπλενα τα πιάτα και το είχα στο χέρι» ανέφερε η κατηγορούμενη, κατά την απολογία της.

Ακόμη, η γυναίκα επισήμανε πως είναι άνεργη και ότι στο παρελθόν δεν έχει απασχολήσει ξανά τη δικαιοσύνη. Για τον άνδρα της είπε ότι έχει ελληνική ταυτότητα και ότι δεν δουλεύει προς το παρόν. «Έχουμε κάρτα ανεργίας».

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή της με την αναγνώριση δυο ελαφρυντικών. Του πρότερου σύννομου βίου σε συνδυασμό με την ομολογία της πράξης της.

Μετά την ανακοίνωση της ποινής η πρόεδρος του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου εξήγησε στην κατηγορούμενη ότι το δικαστήριο την έκρινε με τη μέγιστη επιείκεια και λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική της κατάσταση. Ακόμη επισήμανε ότι γι’ αυτό το αδίκημα προβλέπεται ποινή φυλάκισης από 2 έως 5 χρόνια.


Πηγή:  ΑΠΕ - ΜΠΕ

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Σχολιάστε στο θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Φορτώνει...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ HELLENISM.NET!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος του Hellenism.Net σαν moderator στο forum, ή αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα/κείμενα στους λογαριασμούς Facebook, Twitter και Google+ του Hellenism.Net, ή αν ασχολείστε με προγραμματισμό ιστοσελίδων, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να κρατησουμε το  Hellenism.Net ζωντανό!

Follow us

Hellenism.Net Facebook Feed

×
×
  • Create New...